Opslagruimte huren nabij Rekken

Bent u op zoek naar een geschikte opslagruimte in de buurt van Rekken? Dan bent u aan het juiste adres bij Opslag Berkelland! Wij bieden verschillende opties voor het huren van opslagruimtes in onze verwarmde, geïsoleerde en beveiligde hal. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor uw persoonlijke spullen of zakelijke bezittingen, wij hebben zeker een geschikte mogelijkheid voor u.

U kunt kiezen tussen een kleine opslagbox van 2x2x3 meter of een grote opslagruimte van 606x244x259 centimeter. Daarnaast plaatsen wij de grote opslagcontainer kosteloos bij u thuis binnen een straal van 15 km vanaf onze locatie aan de Venneslatweg 12 in Eibergen.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Beveiligde opslagruimte nabij Rekken

Als het gaat om veilige opslagruimte nabij Rekken, voldoet onze hal daar zeker aan. Uw goederen worden onder optimale omstandigheden bewaard, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over schade of diefstal. We bieden flexibele huuropties waarbij u alleen betaalt voor de periode dat u daadwerkelijk gebruikmaakt van de ruimte. Let wel op dat er een minimale huurperiode van 30 dagen geldt en dat wij een maand borg berekenen.

Er zijn verschillende redenen waarom u mogelijk een opslagruimte wilt huren. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of verbouwen, is het prettig om uw meubels tijdelijk op te kunnen slaan. Zo voorkomt u beschadigingen en het gesleep van kamer naar kamer. Met een relatief kleine investering kunt u deze ongemakken vermijden die vaak gepaard gaan met verhuizingen.

Gemakkelijk online reserveren en betalen

Via onze website kunt u eenvoudig de gewenste opslagruimte(s) nabij Rekken reserveren en online betalen. Indien nodig kunt u ook meteen verhuisbenodigdheden zoals dekens en dozen bestellen. Zodra wij uw reservering en betaling (via iDeal) hebben ontvangen, nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor de overdracht van de sleutel. Vergeet niet om uw bevestiging en geldig identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) mee te brengen.

Heeft u nog vragen over onze opslagmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om u verder te helpen!

Opslagruimte Lichtenvoorde