Opslagcontainer of opslagbox huren?

Een opslagcontainer of opslagbox huren? Bij Opslag Berkelland huurt u uw opslagruimte vertrouwd dichtbij. Wij bieden u de mogelijkheid om de container bij u op locatie te plaatsen, indien u hier ruimte voor heeft. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de opslagbox in onze verwarmde, droge en geïsoleerde hal te plaatsen.

Onze hal is voorzien van camerabewaking (24/7) en er is een heftruck met laad- en losdock aanwezig. Gaat u verbouwen, verhuizen of heeft u een tijdelijke zeecontainer voor bouwmaterialen of tuinartikelen nodig? Dan bent u bij Opslag Berkelland aan het juiste adres. Onze opslagcontainers zijn geschikt voor particulier en zakelijk gebruik.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Zakelijk en particulier Opslag Berkelland

Voor particulieren en zakelijk gebruik

Welke opslagcontainers zijn er bij ons te huur?

Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden, zoals een kleine unit voor binnen, een grote opslag container voor binnen (20ft) en een dichte container voor op locatie (20ft). 

  • De kleine container is voorzien van twee afsluitbare deuren en heeft een inhoud van 12m³ (2x2x3 meter). Kiest u voor een kleine unit, dan staat deze in onze geïsoleerde hal. Elke container is voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. Uiteraard verhuren wij alleen schone gegalvaniseerde boxen, welke voorzien zijn van een oprijplaat. Hierdoor rolt u uw palletwagen of steekwagen gemakkelijk naar binnen. U huurt een dichte container, welke voorzien is van ventilatiesleuven. Wilt u een miniopslag huren, omdat u enkele items of een kleine inboedel wilt opslaan? Dan kiest u voor deze kleine opslagbox.
  • Onze grote opslagcontainer (20ft) staat tevens binnen in onze verwarmde hal en heeft een afmeting van 606x244x259cm. Deze zeecontainer is afsluitbaar met behulp van twee grote deuren en is eveneens voorzien van het noodzakelijke hang- en sluitwerk. Vanwege de grootte is deze opslagbox uitermate geschikt om te gebruiken als opslag tijdens een verbouwing. Uw meubels, elektronica en andere belangrijke spullen staan verwarmd en droog bij ons opgeslagen.
  • Naast dat u een opslagcontainer kunt huren in onze hal, bieden wij u de mogelijkheid om een grote container (20ft) op locatie te laten plaatsen. De container plaatsen wij gratis bij u op locatie (binnen 15 km vanaf Opslag Berkelland) en heeft eveneens een afmeting van 606x244x259cm. Wanneer u een tijdelijke opslagruimte bij u thuis of bij uw bedrijf nodig heeft, dan is het huren van een opslag container op locatie de perfecte oplossing. 

Hoe gaat het huren van een opslagruimte in zijn werk?

Een opslagruimte kunt u volledig online bij ons reserveren en betalen. Na betaling krijgt u een bevestiging van de reservering van ons per e-mail. Naar aanleiding van uw reservering nemen wij contact met u op om de sleuteloverdracht te regelen. 

Bij de sleuteloverdracht is het belangrijk dat u een bevestiging van de reservering meeneemt en dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt, zoals een ID-kaart, paspoort of rijbewijs. De sleutel wordt alleen overgedragen aan de persoon die de opslagcontainer heeft besteld.

Tijdelijke opslagbox huren

Wilt u een tijdelijke opslagruimte huren, dan bent u bij Opslag Berkelland aan het juiste adres. De minimum duur bedraagt 30 dagen, maar er is niet per se een maximum. U kunt zelf bepalen hoe lang u de opslagunit wilt huren. Van tevoren kunt u in het bestelformulier een begin- en een einddatum opgeven. Bij ons is er ook meteen de mogelijkheid om aan te geven dat er (nog) geen einddatum bekend is. 

Stel dat u uw woning of bedrijfspand gaat verbouwen, dan weet u wellicht nog niet precies wanneer de verbouwing klaar is. Een tijdelijke opslagruimte heeft als voordeel dat u zelf geen container hoeft aan te schaffen en u kunt de unit opzeggen wanneer u wenst. Het huren van een tijdelijke opslagbox is vele malen voordeliger dan dat u een container koopt.

Goedkope opslagruimte huren

Bij ons huurt u al een opslagbox vanaf €6,73 per vierkante meter per maand. In dit geval gaat het om een opslagbox bij u op locatie. Kiest u voor een opslagbox in onze verwarmde en geïsoleerde hal, dan liggen de maandelijkse kosten wat hoger. Bekijk deze pagina voor onze precieze berekening per vierkante meter per maand. De maandelijkse kosten voor een container liggen niet alleen laag, maar u geniet van vele voordelen.

Verhuizen zonder schade dankzij onze verhuismiddelen

Huurt u een opslag bij ons en gaat u verhuizen? U kunt uw gehele inboedel bij ons opslaan. Ook voorzien wij u graag van losse verhuismiddelen. U kunt onze verhuisdozen en verhuisdekens eenvoudig online bestellen, zodat u voorkomt dat uw meubels, de piano of andere spullen beschadigd raken. Verder is het wel zo prettig om over stevige verhuisdozen te beschikken. Uiteraard kunt u de verhuisbenodigdheden ook bestellen wanneer u geen opslagruimte bij ons huurt. Een verhuisopslag huurt u natuurlijk bij Opslag Berkelland!

De voordelen van een tijdelijke opslagruimte bij Opslag Berkelland

Met onze ruime openingstijden kunt u altijd tussen 08:00 tot 21:00 (7 dagen per week) bij uw opgeslagen spullen wanneer u ze nodig heeft. Geen gedoe meer met overvolle kelders, zolders of garages. Dankzij onze tijdelijke opslagmogelijkheden heeft u snel en eenvoudig toegang tot uw items, zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte in uw eigen huis of bedrijfspand.

Onze tijdelijke opslagruimtes variëren in grootte, zodat wij aan alle opslagbehoeften kunnen voldoen. Of u nu een kleine opslagruimte nodig heeft voor persoonlijke bezittingen of een grotere ruimte voor bedrijfsvoorraad, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Kiest u voor een opslagruimte bij Opslag Berkelland, dan is er bijvoorbeeld 24/7 camerabewaking en is er een laad- en losdock met heftruck aanwezig. Al zeggen we het zelf, de grote hal voor onze opslagboxen is netjes, verwarmd, droog en geïsoleerd.

Box opslag huren voor uw bedrijf

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een box als opslag huren. Gaat u verhuizen naar een nieuwe locatie of wordt uw bedrijfslocatie verbouwd? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor het huren van een grote opslagcontainer, of eventueel meerdere. Let op: het verzekeren van de inboedel die u tijdelijk opslaat, valt onder uw inventarisverzekering.

Ik wil opslagruimte huren

Neem gerust contact met ons op via 0545-474009 of reserveer uw opslagruimte direct via onze website. Wij helpen u graag verder!

Opslagruimte huren Berkelland

Gezien onze centrale opslaglocatie in Eibergen, zijn wij vanuit Aalten, Lochem, Lichtenvoorde en Winterswijk gemakkelijk te bereiken.