Veel gestelde vragen

Zijn er transportmiddelen aanwezig?

Ja, in onze hal mag u voor het vervoer van goederen in ons gebouw gebruikmaken van onze transportmiddelen. Wij verzoeken u om de transportmiddelen na gebruik weer op de daarvoor aangewezen plaats terug te zetten. Er is een heftruck met laad- en losdock aanwezig.

Moet ik mijn opgeslagen goederen ook verzekeren?

Ja, het is de eigen verantwoordelijkheid van de huurder om, indien gewenst, de opgeslagen goederen te verzekeren.

Welke goederen mogen niet worden opgeslagen?

De volgende dingen mogen niet worden opgeslagen: wapens, explosieven, drugs (of andere middelen die vallen onder de Opiumwet), smokkelwaar, gestolen of geheelde goederen, illegaal ingevoerde goederen. Ook is het verboden om toxische, ontplofbare, ontvlambare of andere voor mens, milieu, goederen of in welke zin dan ook (mogelijk) gevaarlijke stoffen, aan bederf onderhevige goederen, levende have (levende bezittingen, zoals vee, paarden etc.) in het gehuurde op te slaan of te laten verblijven.

Zonder voorafgaande schriftelijke melding aan de verhuurder is het niet toegestaan om juwelen, bont, kunstvoorwerpen, collectiestukken of onvervangbare voorwerpen, voorwerpen met een emotionele of bijzondere waarde op te slaan, dit op straffe van volledige uitsluiting van aansprakelijkheid van de verhuurder. Verder is het niet toegestaan om goederen op te slaan welke zijn genoemd in art. 3 van het ‘ Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer’ (besluit van 15 juni 2000, Staatsblad 2000, nr. 278) en goederen welke zijn genoemd in art. 2 van het ‘ Besluit verpakking en aanduiding milieugevaarlijke stoffen en preparaten’ (besluit van 14 oktober 1987, Staatsblad 1991, nr. 534).

Mag ik voor zakelijke doeleinden een opslag huren?

Ook voor zakelijke doeleinden kunt u een opslagcontainer bij Opslag Berkelland huren. Zowel particulieren als zakelijke huurders zijn van harte welkom.

Mag ik als particulier ook een opslag huren?

Ja, dat mag zeker!

Wanneer heb ik toegang tot mijn opslagbox?

U heeft 7 dagen per week toegang middels een alarmtag tussen 8:00 en 21:00. Maandag tot en met vrijdag tot 17:00 is er iemand aanwezig om u, indien gewenst, te helpen. Vanaf 17:00 tot 21:00 en op zaterdag en zondag kunt u via een aparte deur, zelfstandig, bij uw opslagbox komen.

Hoe lang moet ik minimaal een opslagruimte huren?

De minimale duur voor het huren van een opslagcontainer bij Opslag Berkelland is 30 dagen. U betaalt maandelijks voor de huur van een container.

Welke opslagruimte kan ik het beste huren?

Dit is afhankelijk van de grootte van de goederen en de hoeveelheid die u wilt opslaan. Gaat het om een kleine inboedel, dan is een kleine opslagcontainer waarschijnlijk voldoende (2x2x3 meter). Gaat het om een grote inboedel, dan raden wij de grote opslagcontainer aan. De afmeting van deze container bedraagt 606x244x259 centimeter. Wat u ook nog moet overwegen, is of u de opslagcontainer bij ons wilt opslaan, of dat u de container bij u op locatie wilt laten plaatsen.

Wat kost het huren van een opslagruimte?

Bij Opslag Berkelland is de prijs voor een kleine opbergcontainer (binnen) €89,95 per maand. Een grote opslagcontainer (binnen) kost €140,00 per maand. Wenst u de container bij u op locatie te laten plaatsen, dan betaalt u €100,00 per maand.

Wat kost een opslagbox per m2?

Het huren van een kleine opslagbox (binnen) kost maandelijks €22,49 per m2.
De huur per m2 voor de grote opslagbox (binnen) bedraagt maandelijks €9,47 per m2.
Kiest u voor een grote opslagbox bij u op locatie, dan betaalt u maandelijks €6,76 per m2.

Waarom een opslagruimte huren?

Het huren van een opslagruimte heeft een aantal voordelen, vooral wanneer u gaat verbouwen of verhuizen. Uw inboedel staat droog, warm (indien u voor een opslagbox in onze verwarmde hal kiest) en u kunt efficiënter te werk gaan. U hoeft uw meubels niet steeds te verplaatsen wanneer u aan een nieuwe kamer begint te werken. Los van dat u efficiënter kunt werken, raken uw goederen ook niet beschadigd.

Waar kan ik opslag huren?

Onze opslagboxen staan in onze verwarmde en geïsoleerde hal te Eibergen, aan de Venneslatweg 12. Wilt u een opslag huren, dan kunt u de opslagbox middels een beveiligde verbinding via onze website bestellen en betalen.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal.

Camerabewaking 24/7

24/7 camera bewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock aanwezig

Zakelijk en particulier Opslag Berkelland

Voor particulieren en zakelijk gebruik