Wat kost opslagruimte per m2?

Bij Opslag Berkelland is de prijs voor een kleine opbergcontainer (binnen) €89,95 per maand. De kleine opslagcontainer heeft een afmeting van 2x2x3 meter (lengte x breedte x hoogte). Qua oppervlakte gaat het om 2×2 = 4m2. De huurprijs van de container deelt u door het aantal vierkante meters: €89,95 / 4 = €22,49 per vierkante meter per maand. 

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Wat kost een grote opslagruimte per m2?

Een grote opslagcontainer (binnen) kost €140,00 per maand. De afmeting van de grote container is 609 x 244 x 259 centimeter (lengte x breedte x hoogte). De oppervlakte van deze container is 609 x 244 = 148596. In meters is dit 14,86. Vervolgens deelt u de huurprijs door het aantal vierkante meters.  €140 / 14,86 =  €9,42 per vierkante meter per maand. 

Kiest u voor een grote opslagcontainer, dan betaalt u bij Opslag Berkelland een veel lager bedrag per vierkante meter.

Wat kost een opslagbox huren op locatie?

Wenst u de container bij u op locatie te laten plaatsen, dan betaalt u €100,00 per maand. Voor het gemak houden we meteen de vierkante meters aan (14,86). €100,00 / 14,86 m2 = €6,73 per vierkante meter. 

Het laten plaatsen van een container voor uw woning of op uw bedrijfslocatie is voordeliger dan dat u een opslagcontainer in onze verwarmde hal huurt. Toch is het niet altijd mogelijk om een container te laten plaatsen, bijvoorbeeld wanneer u niet over een eigen oprit of veel ruimte beschikt. 

Huur dan gerust een opslagbox bij ons op locatie in Eibergen. Vanwege de N18 en onze centrale ligging in de regio, is onze locatie gemakkelijk aan te rijden vanuit vrijwel heel Twente en de Achterhoek.

Opslagruimte huren voor particuliere en zakelijke huurders

Bij Opslag Berkelland zijn we heel helder over de maandelijkse kosten voor het huren van opslagruimte. Wij houden ook een borgsom aan, de borgsom bedraagt slechts 1 maand huur. Zowel particuliere als zakelijke huurders kunnen gebruikmaken van onze voordelige opslagboxen. 

Via onze website kunt u de opslagbox online reserveren, waarbij u direct de te betalen huur in beeld ziet. Indien nodig bestelt u verhuisdekens en verhuisdozen mee. De minimum huurperiode bedraagt 30 dagen. Bij Opslag Berkelland is het mogelijk om meerdere opslagboxen tegelijk te huren. U kunt uw container direct online betalen. Gemak dient de mens!

Na betaling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de sleuteloverdracht. Hierbij is het van belang dat u een geldig legitimatiebewijs, zoals een ID-kaart, rijbewijs of paspoort meeneemt. De sleutel wordt alleen meegegeven aan de persoon die de opslagbox heeft besteld.

Meer weten over onze opslagruimte huren en de prijzen?

Heeft u vragen over de kosten van een opslagruimte bij Opslag Berkelland? Neem gerust contact met ons op via 0545-474009. Wij helpen u graag verder!

Meubelopslag huren