Inboedel tijdelijk opslaan bij Opslag Berkelland

Heeft u tijdelijk (extra) opslagruimte nodig voor uw inboedel? Bij Opslag Berkelland bent u aan het juiste adres! Wij bieden nette opslagmogelijkheden waar u uw inboedel veilig en gemakkelijk kunt opslaan. Of het nu gaat om een verhuizing, een verbouwing of gewoon om tijdelijk wat extra ruimte te creëren, bij Opslag Berkelland helpen we u graag. 

U kunt kiezen voor een kleine of grote opslagbox in onze verwarmde en geïsoleerde hal of wij plaatsen een grote container bij u thuis of op uw bedrijfslocatie.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Waarom kiezen voor Opslag Berkelland?

Overweegt u uw inboedel tijdelijk op te slaan, dan is het belangrijk dat uw bezittingen veilig worden opgeslagen. Bij Opslag Berkelland beschikken wij over 24/7 camerabewaking en werken wij met alarmtags, waardoor men niet zomaar toegang heeft tot onze hal. U kunt erop vertrouwen dat uw inboedel in goede handen is bij ons. 

Daarnaast beschikken wij over verschillende opslagmogelijkheden. In onze verwarmde, droge en geïsoleerde hal kunt u een kleine of een grote opslagcontainer huren. Meerdere containers is ook mogelijk, indien u meer ruimte nodig heeft. Daarnaast plaatsen wij de grote container graag bij u thuis of op uw bedrijfslocatie

  • Veilige en droge opslagfaciliteiten
  • 24/7 camerabewaking
  • Ruime openingstijden voor huurders (08:00 t/m 21:00 middels alarmtag, 7 dagen per week)
  • Kleine of grote opslagunit beschikbaar

Klanttevredenheid staat voorop

Bij Opslag Berkelland streven we naar een hoge klanttevredenheid. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor u klaar om te helpen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw opslagbox meteen online te reserveren. We hoeven hierna alleen nog maar een afspraak te maken voor de sleuteloverdracht. Vergeet hierbij niet uw identiteitsbewijs mee te nemen. De sleutel geven wij alleen mee aan de huurder.

Kiest u voor Opslag Berkelland, dan kunt u ook meteen gebruik maken van ons los- en laaddock en onze heftruck. Indien mogelijk kunt u verhuisdekens of verhuisdozen bestellen.

Inboedel meteen opslaan bij Opslag Berkelland

Wilt u meer weten over het tijdelijk opslaan van uw inboedel bij Opslag Berkelland? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Liever meteen uw inboedel opslaan? Reserveer uw opslagbox via onze website.

Contact

Bij vragen over onze opslagboxen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0545-474009. Wij helpen u graag op weg!

Meubelopslag huren