Bedrijfsopslag huren bij Opslag Berkelland

Gaat u verbouwen of heeft u een tijdelijke opslagruimte nodig, omdat u binnenkort gaat verhuizen van bedrijfslocatie? Wilt om deze reden tijdelijk een bedrijfsopslag huren, dan kunt natuurlijk ook bij ons terecht. Bij Opslag Berkelland verhuren wij onze opslagcontainers niet alleen aan particulieren, maar ook aan organisaties. Huurt u een tijdelijke bedrijfsopslag in onze hal, dan kunt u de bedrijfsinboedel veilig en droog opslaan.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Kleine bedrijfsopslag huren vanaf €89,95 per maand

Bij Opslag Berkelland huurt u al een opslagbox vanaf 89,95 per maand. Het gaat hierbij om het huren van een kleine opslagcontainer bij ons op locatie te Eibergen. Deze opslagbox is voorzien van twee afsluitbare deuren en heeft een afmeting van 2x2x3 meter (12m3).

Uw inboedel slaat u veilig op in deze opslagbox, die in een verwarmde en geïsoleerde hal staat. De box is uitgerust met degelijk hang- en sluitwerk. Daarnaast is de gegalvaniseerde bedrijfsopslag voorzien van ventilatiesleuven. Met behulp van de oprijplaat rolt u uw steekwagen of de palletwagen gemakkelijk naar binnen.

Grote opslagcontainer voor uw gehele bedrijfsinboedel huren

Naast de kleine opslagcontainer kunt u bij ons een grote opslagcontainer huren. Deze container is waterdicht en staat eveneens in onze verwarmde en geïsoleerde hal. Afsluitbaar met twee grote deuren. Het formaat van deze opslagbox is 606x244x259 centimeter.

Vanwege het grotere formaat is deze box geschikt voor het opslaan van uw bedrijfsinboedel tijdens (bijvoorbeeld) een verbouwing of verhuizing. De kosten voor het huren van een grote container bedragen 140,- per maand. Er is 24/7 camerabewaking aanwezig. U krijgt toegang tot onze opslagloods middels een alarmtag (tussen 08:00 t/m 21:00).

Bedrijfsopslag huren
Meubelopslag Opslag Berkelland

Container op locatie laten plaatsen

De grote opslagcontainer plaatsen wij bij u op locatie (binnen een straal van 15 kilometer gratis geplaatst). Mocht u tussendoor gemakkelijk bij uw inboedel willen komen of om een andere reden een opslagbox op uw bedrijfsterrein laten plaatsen, dan kiest u voor deze optie. Uiteraard is deze container afsluitbaar met twee grote deuren en van degelijk hang- en sluitwerk.

Opslagruimte reserveren en betalen

Als u een opslagruimte wilt reserveren, kiest u hierboven voor de opslagmogelijkheid die u wenst. Een kleine of grote container in onze hal, of een grote container bij u op locatie. Via onze website geeft u aan dat u een zakelijke klant bent, vanaf wanneer u de container wilt huren (minimaal 30 dagen) en de einddatum.

Indien de einddatum nog niet bekend is, kunt u ‘Einddatum onbekend’ aanvinken. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om verhuisdekens en/of verhuisdozen mee te bestellen. Met behulp van deze verhuismaterialen is het gemakkelijker om uw bedrijfsinboedel op te slaan. Op deze manier kunt u niet alleen bij ons terecht voor het huren van een bedrijfsopslag, maar wij voorzien u ook graag van de juiste benodigdheden.

Na het invullen van het formulier kiest u een betaalmethode, waarna u gelijk online met iDeal kunt betalen. Naar aanleiding van uw reservering nemen wij contact met u op, zodat we een afspraak kunnen maken voor de sleuteloverdracht.

Gelieve de bevestiging en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, zoals een ID-kaart, rijbewijs of paspoort. Wij reiken de sleutel alleen uit aan de persoon die de bedrijfsopslag daadwerkelijk heeft besteld.

Bedrijfsopslag verzekeren

Bij Opslag Berkelland is de opgeslagen bedrijfsinboedel niet automatisch verzekerd, daar moet u zelf zorg voor dragen. Indien gewenst kunt u uw inboedel verzekeren. Let op: dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Raadpleeg uw inventarisverzekering voor de voorwaarden bij tijdelijke opslag.

Kijk goed voor welke periode u verzekerd bent en om welk verzekerd bedrag het gaat. Bij sommige inventarisverzekeringen bent u bijvoorbeeld maximaal drie maanden verzekerd indien het gaat om tijdelijke opslag.

Meubelopslag huren