Opslagruimte huren nabij Neede

Wilt u een tijdelijke opslagruimte nabij Neede huren? Dan bent u bij Opslag Berkelland zeker aan het juiste adres. Gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen en wilt u tijdelijk gebruikmaken van een opslagbox in de buurt?

Wij zijn gevestigd aan de Venneslatweg 12 in Eibergen. Bij ons op locatie slaat u uw inboedel, bouwmaterialen of bedrijfsmiddelen veilig op. U kunt al terecht voor een nette opslagbox vanaf 89,95 per maand. Ook kunt u kiezen voor een opslagbox aan huis of op locatie.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Geïsoleerde en droge hal voor uw inboedel

Wij beschikken over een ruime, geïsoleerde, verwarmde en droge hal. De hal is voorzien van 24/7 camerabewaking en toegang verlenen wij middels een alarmtag. Met behulp van deze alarmtag heeft u toegang tussen 08.00 en 21.00, zeven dagen per week. Er is een heftruck met laad- en losdock aanwezig. Zowel particulier als zakelijk gebruik is bij ons toegestaan.

Kleine of grote opslagruimte nabij Neede huren?

Beschikt u over een kleine inboedel, dan voldoet onze kleine opslagbox waarschijnlijk zeker. Deze box heeft een afmeting van 2x2x3 meter (lengte x breedte x hoogte). De container is voorzien van ventilatiesleuven en een oprijplaat, waardoor u uw steekwagen of palletwagen zo naar binnen rolt. Verder is de opslagcontainer voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Grote opslagruimte huren

Liever een grote opslagruimte huren? Dan kiest u voor onze grote opslagcontainer, welke een afmeting van 606x244x259 centimeter heeft. Deze waterdichte opslagcontainer staat eveneens in onze geïsoleerde hal en is afsluitbaar met twee grote deuren. Uiteraard is ook deze container voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. Deze grote container is uitermate geschikt voor opslag tijdens een verbouwing.

Een opslagcontainer in Neede laten plaatsen? Dat maken wij zo voor u in orde. Het gaat hierbij eveneens om de grote container, maar deze plaatsen wij bij u op locatie. Binnen een straal van 15 kilometer plaatsen wij de container kosteloos bij u thuis of op uw bedrijfslocatie. Moet u steeds bij uw eigendommen of wilt u deze mogelijkheid hebben, dan kiest u voor deze mogelijkheid.

Online reserveren en betalen via onze website

Bij Opslag Berkelland heeft u de keuze uit drie opslagmogelijkheden. Via onze website kiest u de opslagmogelijkheid die u wenst en kunt u direct reserveren. Geef aan hoe lang u de opslagruimte nabij of in de omgeving van Neede nodig heeft (minimaal 30 dagen) en of u nog verhuismaterialen nodig heeft. U kunt verhuisdekens en verhuisdozen mee bestellen.

Vervolgens vult u het formulier verder in en betaalt u vooraf met iDeal. Na uw reservering en betaling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de sleuteloverdracht (alleen op afspraak). Vergeet niet de bevestiging en een geldig legitimatiebewijs (zoals een ID-kaart, rijbewijs of paspoort) mee te nemen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of over onze hal? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Opslagruimte Lichtenvoorde