Mobiele opslagcontainer aan huis

Wilt u een tijdelijke, mobiele opslagcontainer aan huis laten plaatsen? Binnen een straal van 15km zorgen wij ervoor dat uw opslagbox gratis op locatie geplaatst wordt. Onze grote container zetten wij bij u voor de deur, zodat u uw meubels, gehele inboedel, kantoorinrichting of tuininrichting tijdelijk kunt opslaan.

Gaat u uw woning of bedrijfsruimte verbouwen, dan is het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw spullen. Tijdens een verbouwing heeft u mogelijk al genoeg aan uw hoofd. Kiest u voor Opslag Berkelland, dan is de opslag in elk geval goed geregeld!

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Maandelijks opzeggen

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

De container is afsluitbaar

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Bestel onze verhuismiddelen
voor een schadeloze verhuizing

Zakelijk en particulier Opslag Berkelland

Voor particulieren en zakelijk gebruik

Grote opslagcontainer 20ft aan huis

De grote opslagcontainer (20ft) is waterdicht en is afsluitbaar met behulp van twee grote deuren. Dankzij de afmeting (606x244x259cm) kunt u een hoop spullen opslaan in de tijdelijke opslagruimte. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen opslagboxen bij ons huren. Heeft u naast de container ook verhuisproducten nodig, zoals verhuisdozen of verhuisdekens? Deze verhuismiddelen kunt u eenvoudig via onze website bestellen, net als dat u uw opslagbox eenvoudig online reserveert en betaalt.

Na uw reservering en betaling voorzien wij u van een bevestiging, waarna we een moment afspreken waarop wij de opslagcontainer voor de deur komen plaatsen. Via het reserveerformulier kunt u direct aangeven hoe lang u de container wilt huren. Bij Opslag Berkelland geldt een minimale duur van 30 dagen, maar u mag de opslagbox altijd voor een langere periode huren.

De voordelen van een mobiele opslagruimte aan huis

Een mobiele opslagruimte aan huis heeft als voordeel dat de container gemakkelijk neer te zetten, maar ook eenvoudig weer mee te nemen is. Het gaat hierbij altijd om een tijdelijke opslagruimte, zodat u uw inboedel of andere spullen tijdelijk kunt opslaan. Natuurlijk is de opslagcontainer aan huis van degelijk hang- en sluitwerk voorzien, zodat uw spullen veilig worden opgeborgen.

Alle opslagoplossingen van Opslag Berkelland

Heeft u de opgeslagen spullen regelmatig nodig of wilt u alles liever bij u in de buurt houden? Dan is het huren van een container aan huis de perfecte oplossing voor u. Naast de mogelijkheid om uw opslagbox op locatie te laten plaatsen, bieden wij de verhuur van een kleine opbergbox en een grote opslagbox in onze verwarmde en geïsoleerde hal aan.

Deze hal is voorzien van 24/7 camerabewaking en u kunt er gemakkelijk bij met behulp van een alarmtag (tussen 08:00 en 21:00, zeven dagen per week). In onze hal is een heftruck met laad- en losdock aanwezig.

Kosten mobiele opslagcontainer voor de deur

Wanneer u besluit om een opslagcontainer van Opslag Berkelland te huren en deze te laten plaatsen op de gewenste locatie, zal u slechts €100,00 per maand betalen. Onze ruime opslagcontainer heeft een oppervlakte van 14,86 m2, wat resulteert in een prijs van €6,73 per vierkante meter (per maand). Dit is bij ons de meest voordelige opslagmogelijkheid als u kijkt naar de kosten per vierkante meter per maand.

Mobiele opslagcontainer aan huis reserveren

Kortom, via ons regelt u zowel een opslag container aan huis als een veilige opslagruimte in onze hal. Heeft u vragen over onze opslagmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 0545-474009.

Opslagruimte huren Berkelland