Opslagruimte huren nabij Ruurlo

Bent u geïnteresseerd in het huren van een geschikte opslagruimte nabij Ruurlo? Dan bent u aan het juiste adres bij Opslag Berkelland! Onze verwarmde, geïsoleerde en beveiligde hal biedt verschillende opties voor het huren van opslagruimtes. Of het nu gaat om extra ruimte voor uw persoonlijke bezittingen of zakelijke goederen, wij hebben zeker een passende mogelijkheid voor u.

U heeft de keuze tussen een kleine opslagbox van 2x2x3 meter of een grote opslagruimte van 606x244x259 centimeter. Bovendien leveren wij de grote opslagcontainer kosteloos bij u op locatie binnen een straal van 15 km vanaf onze locatie aan de Venneslatweg 12 in Eibergen.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Veilige opslagruimte dichtbij Ruurlo

Als het gaat om veilige opslagruimte nabij Ruurlo, voldoet onze hal zeker aan deze eis. Uw goederen worden onder optimale omstandigheden opgeslagen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over schade of diefstal. Wij bieden flexibele huuropties waarbij u alleen betaalt voor de periode dat u daadwerkelijk gebruikmaakt van de ruimte. Let wel op dat er een minimale huurperiode van 30 dagen geldt en dat wij een maand borg in rekening brengen.

Er zijn verschillende redenen waarom u mogelijk behoefte heeft aan het huren van een opslagruimte. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of verbouwen, is het handig om uw meubels tijdelijk op te kunnen slaan. Hiermee voorkomt u beschadigingen en het gedoe van het heen en weer slepen. Met een relatief kleine investering kunt u deze ongemakken vermijden die vaak gepaard gaan met verhuizingen.

Eenvoudig online reserveren en betalen

Op onze website kunt u gemakkelijk de gewenste opslagruimte(s) nabij Ruurlo reserveren en online betalen. Indien nodig kunt u ook direct verhuisbenodigdheden zoals dekens en dozen bestellen. Zodra wij uw reservering en betaling (via iDeal) hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de overdracht van de sleutel. Vergeet niet om uw bevestiging en geldig identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) mee te nemen.

Heeft u nog vragen over onze opslagmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder!

Opslagruimte Lichtenvoorde