Meubels opslaan tijdens verbouwing? Huur een meubelopslag!

Gaat u verbouwen, dan is het belangrijk dat uw meubels droog en warm worden opgeborgen, zodat alle meubels in dezelfde goede staat verblijven. Opslag Berkelland biedt de perfecte oplossing voor u: alle opbergboxen voor uw meubels of andere spullen staan in een geïsoleerde, droge en verwarmde hal. Onze hal is voorzien van camerabewaking (24/7) en er is een heftruck met los- en laaddock aanwezig. Zowel particuliere als zakelijke huurders kunnen bij ons terecht.

U kunt bij ons terecht voor het huren van een opslagbox en voor verhuismiddelen (apart bij te bestellen). Denk hierbij aan grote, stevige verhuisdozen en verhuisdekens. Dankzij de verhuisdekens raken uw meubels niet beschadigd tijdens de verhuizing en het opslaan van uw spullen.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Welke opslagmogelijkheden zijn er?

Bij Opslag Berkelland bieden wij drie oplossingen als het gaat om de opslag van uw meubels tijdens de verbouwing:

  • De kleine opslagbox (2x2x3m) met een inhoud van 12m³ is voorzien van twee afsluitbare deuren en staat in onze geïsoleerde en verwarmde hal. De box is voorzien van degelijk hang- en sluitwerk, zodat uw meubels veilig worden opgeborgen. Verder beschikt de schone en gegalvaniseerde box over ventilatiesleuven en een oprijplaat, zodat u uw palletwagen of steekwagen eenvoudig naar binnen rolt.
  • De grote opslagbox (606x244x259cm) is uitermate geschikt voor het opslaan van uw gehele inboedel en meubels tijdens een verbouwing. De waterdichte 20ft-opslagcontainer staat eveneens in onze warme, geïsoleerde hal en is afsluitbaar met behulp van twee grote deuren.
  • Deze grote container voor de mobiele opslag van meubels plaatsen wij tevens bij u op locatie, zodat u uw inboedel gemakkelijk bij huis of naast uw kantoor kunt opslaan. De container is waterdicht, maar is bij u op locatie niet verwarmd. Binnen een straal van 15 kilometer (rondom onze locatie aan de Venneslatweg 12 in Eibergen) zorgen wij ervoor dat de opslagbox gratis bij u aan huis geplaatst wordt.

Meubelopslag huren bij Opslag Berkelland

Bij het huren van meubelopslag is het belangrijk dat uw meubels veilig en droog worden opgeslagen. Onze hal is 24/7 voorzien van camerabewaking en toegang tot onze hal is mogelijk met behulp van een alarmtag (tussen 8:00 en 21:00).

Om de opslag van meubels zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben wij een document voor huishoudelijke reglementen opgesteld. Hierin staan een aantal veiligheidsregels en reglementen omtrent onze openingstijden vermeld.

Hoe gaat het huren van meubelopslag in zijn werk?

Heeft u een geschikte opslag gevonden en wilt u uw meubels opslaan in een container bij Opslag Berkelland? Dan kunt u uw opslagbox eenvoudig reserveren en betalen via onze website. Na de betaling sturen wij een bevestiging van uw reservering en spreken we een moment voor de sleuteloverdracht af.

Let op: uit veiligheidsoverwegingen kan alleen de persoon die de reservering heeft voltooid, de sleutel van de opslagruimte krijgen. Neem uw identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) en de bevestiging van de reservering mee.

Meubelopslag huren? Verzeker uw eigendommen!

Huurt u een meubelopslag bij Opslag Berkelland, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van uw inboedel. Dit kunt u vaak gemakkelijk regelen via uw inboedelverzekering, maar kijk wel goed of uw verzekeraar uw inboedel in een externe opslag vergoedt. Houd hierbij rekening met het te verzekeren bedrag, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. 

Sommige verzekeraars stellen als eis dat de opslagruimte of de locatie waar de ruimte is, aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Het verzekeren van uw meubels is doorgaans tijdelijk, dus houd er rekening mee dat u er een bepaalde periode aan hangt. Meer informatie over een inboedelverzekering voor opslagruimtes kunt u op deze pagina vinden. Mocht u hier niet vinden wat u zoekt, dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw verzekeraar.

Contact

Bij vragen over onze opslagboxen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0545-474009. Wij helpen u graag op weg!

Meubelopslag huren