Opslagruimte huren nabij Varsseveld

Bent u op zoek naar een geschikte opslagruimte nabij Varsseveld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Opslag Berkelland biedt verschillende opties voor het huren van opslagruimtes in de omgeving van Varsseveld. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor uw persoonlijke bezittingen of zakelijke spullen, wij hebben vast een geschikte mogelijkheid voor u.

Kiest u voor een kleine opslagbox van 2x2x3 meter of voor een grote opslagruimte van 606x244x259 centimeter? Beide opslagmogelijkheden kunt u huren in onze geïsoleerde, verwarmde hal. Daarnaast plaatsen wij de grote opslagcontainer bij u thuis (kosteloos binnen 15 km vanaf onze bedrijfslocatie aan de Venneslatweg 12 te Eibergen).

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Veilige opslagruimte nabij Varsseveld huren

Onze opslagfaciliteiten zijn veilig en betrouwbaar. Uw goederen worden bewaard onder optimale omstandigheden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over schade of diefstal. Daarnaast hebben wij een flexibele huuropties, zodat u alleen betaalt voor de periode dat u de ruimte daadwerkelijk gebruikt. Wel houden wij een minimale duur van 30 dagen aan en betaalt u een maand borg.

U kunt om verschillende redenen een opslagruimte willen huren. Gaat u verhuizen of verbouwen, dan is het prettig dat u uw inboedel tijdelijk kunt opslaan. Hiermee voorkomt u dat de meubels beschadigd raken en dat u de inboedel van kamer naar kamer moet slepen. Met een relatief kleine investering voorkomt u deze ongemakken die men vaak bij een verhuizing ervaart.

Opslagruimte reserveren en online betalen

Via onze website kunt u de gewenste opslagruimte(s) nabij Varsseveld reserveren en online betalen. Indien gewenst kunt u er meteen verhuismiddelen bij bestellen, zoals verhuisdekens en verhuisdozen. Nadat wij uw reservering en betaling (via iDeal) hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de sleuteloverdracht. Vergeet uw bevestiging en geldig identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) niet mee te nemen.

Heeft u vragen over onze opslagmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om meer informatie te ontvangen over onze opslagmogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Opslagruimte Lichtenvoorde