Opslagruimte huren nabij Lichtenvoorde

Gaat u verhuizen, verbouwen of wilt u uw goederen tijdelijk opslaan? Een opbergruimte huren in of nabij Lichtenvoorde via Opslag Berkelland is een uitstekende keuze. Vooral wanneer u het belangrijk vindt dat de opbergbox in een droge, geïsoleerde en verwarmde hal staat, is er haast geen twijfel meer mogelijk. 

Onze hal is voorzien van camerabewaking (24/7) en u kunt onze heftruck met laad- en losdock gebruiken. Zowel particulieren als zakelijke huurders kunnen een container nabij Lichtenvoorde huren.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Wat zijn onze opslagmogelijkheden?

Bij ons kunt u terecht voor een kleine en grote opslagruimte in onze hal. Daarnaast plaatsen wij uw opslagcontainer gratis bij u op locatie. De opslagcontainers in onze hal zijn voorzien van twee afsluitbare deuren en degelijk hang- en sluitwerk. 

Tevens plaatsen wij de grote opslagcontainer 20ft buiten, bij u op locatie of voor het huis. Indien u binnen een straal van 15km binnen Eibergen woont, zorgen wij voor gratis plaatsing van de container. De kosten voor het huren van deze container in Lichtenvoorde liggen lager dan dat u voor dezelfde opslagruimte in onze hal kiest.

De voordelen van Opslag Berkelland

Huurt u een opslagruimte nabij Lichtenvoorde in onze hal? Dan profiteert u van een aantal voordelen, zoals dat de opbergbox in onze verwarmde, droge en geïsoleerde hal staat. Verder zijn de volgende voordelen interessant voor u: 

  • Er is een heftruck met laad- en losdock aanwezig
  • U heeft 7 dagen per week toegang (tussen 8:00 en 21:00)
  • De opslag is eenvoudig via onze website te bestellen en te betalen, waarna wij een moment inplannen voor de sleuteloverdracht
  • Eventueel ook verhuismiddelen te bestellen, denk aan verhuisdozen en verhuisdekens
  • De opslagboxen zijn waterdicht en met behulp van twee grote deuren afsluitbaar
  • Centrale opslaglocatie in Eibergen, vanuit Lichtenvoorde, Aalten en Winterswijk gemakkelijk te bereiken

Hoeveel kost het om een kleine opbergbox per vierkante meter te huren?

Bij Opslag Berkelland betaalt u €89,95 per maand voor een kleine opbergcontainer (binnen). De afmetingen van deze container zijn 2x2x3 meter (lengte x breedte x hoogte). Dit betekent dat de oppervlakte 4m2 is. Om de prijs per vierkante meter per maand te berekenen, deelt u de huurprijs door het aantal vierkante meters: €89,95 / 4 = €22,49 per vierkante meter. Dit is de prijs per vierkante meter per maand.

De huur voor een grote opslagcontainer (binnen) bedraagt €140,00 per maand bij Opslag Berkelland. Deze container heeft een afmeting van 609 x 244 x 259 centimeter (lengte x breedte x hoogte). De oppervlakte van de container is dus 1485,96 cm2, wat neerkomt op 14,86 m2. Door de huurprijs te delen door het aantal vierkante meters krijgen we de prijs per vierkante meter: €140 / 14,86 = €9,42 per vierkante meter per maand.

Als u kiest voor een grote opslagcontainer bij Opslag Berkelland, dan betaalt u aanzienlijk minder per vierkante meter.

En hoe zit het met het huren van een opslagbox op locatie?

Wilt u een opslagcontainer huren in Lichtenvoorde en deze op locatie laten plaatsen? Dan bedragen de kosten €100,00 per maand. We gaan uit van dezelfde oppervlakte (14,86 m2). Door de huurprijs te delen door het aantal vierkante meters, krijgen we de prijs per vierkante meter: €100,00 / 14,86 m2 = €6,73 per vierkante meter. Dit is de meest voordelige opslagmogelijkheid bij Opslag Berkelland.

Een opslagbox in Lichtenvoorde huren? Dat kan bij ons al vanaf €6,73 per vierkante meter per maand!

Uw opslagruimte nabij of in Lichtenvoorde online bestellen

Bij Opslag Berkelland kunt u uw opslagruimte eenvoudig online bestellen en betalen. Kies de datum en de periode waarin u de box wilt huren, waarna u de bestelling kunt voltooien. Vervolgens sturen wij u een bevestiging en plannen we een moment waarop de sleuteloverdracht plaatsvindt. Alleen degene die de opslagbox bestelt, kan de sleutel komen ophalen (vanwege veiligheidsoverwegingen). Neem de bevestiging en uw identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) mee.

Contact

Heeft u vragen over onze opslagmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0545-474009.

Opslagruimte Lichtenvoorde