Opslagruimte huren nabij Aalten

Heeft u een opslagruimte in Aalten nodig? Voor kleine en grote opslagcontainers bent u bij Opslag Berkelland aan het juiste adres. U kunt een opbergbox in onze verwarmde, droge en geïsoleerde hal huren (te Eibergen) of wij plaatsen een grote opbergcontainer bij u op locatie in Aalten. Of u nu gaat verhuizen, verbouwen of op reis gaat, bij ons kunt u terecht voor een beveiligde opslagruimte.

Voor veel mensen is het prettiger om een opslagruimte bij huis of op het bedrijventerrein te laten plaatsen, zodat u uw meubelen, huisraad of kantoorinrichting in de buurt houdt. Vooral wanneer u regelmatig iets nodig heeft uit de opbergbox, maar u niet in de gelegenheid bent om naar Opslag Berkelland toe te komen, kan het laten plaatsen van een opslagruimte in Aalten een goede oplossing zijn.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Opslagcontainer huren in of nabij Aalten

Gaat u verhuizen, verbouwen of is er een andere reden waarom u een beveiligde opbergruimte wilt huren? Bij Opslag Berkelland bieden wij drie opslagmogelijkheden:

  • Een kleine container van 2x2x3 meter: de kleine container is voorzien van ventilatiesleuven en een oprijplaat, zodat u de steekwagen of palletwagen zonder moeite naar binnen rolt. Daarnaast is de box voorzien van solide hang- en sluitwerk.
  • De grote opslagcontainer (20ft) heeft een afmeting van 606x244x259 centimeter en staat eveneens in onze verwarmde hal. De grote container is afsluitbaar met behulp van twee grote deuren en is buitengewoon geschikt voor de opslag van uw gehele huisraad of andere goederen.
  • Grote opslagcontainer in Aalten op locatie nodig? Binnen een straal van 15km vanaf onze locatie (Venneslatweg 12 in Eibergen) plaatsen wij de grote opslagcontainer gratis bij u thuis. Alle containers zijn schoon, afsluitbaar en voorzien van hang- en sluitwerk.

De voordelen van Opslag Berkelland

In de omgeving van Aalten zullen vast meerdere opslagmogelijkheden zijn. Wilt u er zeker van zijn dat u uw goederen, meubels of de gehele inboedel veilig en droog kunt opslaan? Kies dan voor de voordelen van Opslag Berkelland:

  • Uw opslagcontainer staat in een verwarmde, droge en geïsoleerde hal
  • U heeft 7 dagen per week toegang tot uw container (met alarmtag, tussen 8:00 en 21:00)
  • Ons pand is voorzien van camerabewaking (24/7)
  • Meerdere opslagformaten mogelijk
  • Voor zakelijk en particulier gebruik
  • Er is een heftruck met laad- en losdock aanwezig
  • Gezien onze centrale opslaglocatie in Eibergen, zijn wij vanuit Aalten, Neede, Lochem, Lichtenvoorde en Winterswijk gemakkelijk te bereiken.

Van online bestellen en betalen naar de sleuteloverdracht

Via onze website kunt u uw opslagbox bestellen en betalen. Na uw betaling ontvangt u een bevestiging en maken wij een afspraak voor de sleuteloverdracht. De sleuteloverdracht kan in verband met veiligheidsoverwegingen en de bescherming van uw persoonsgegevens alleen plaatsvinden met de persoon die de opbergbox heeft besteld.

Neem de bevestiging en uw identiteitsbewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) mee, waarna wij u de sleutel kunnen overdragen. Heeft u nog verhuismiddelen nodig, zoals grote verhuisdozen of een verhuisdeken? Bestel deze benodigdheden gemakkelijk via onze website.

Hoeveel kost een opslagruimte huren in of nabij Aalten?

Bij Opslag Berkelland kunt u een kleine opslagbox huren voor slechts €89,95 per maand. Deze container heeft afmetingen van 2x2x3 meter (lengte x breedte x hoogte), wat resulteert in een oppervlakte van 4m2. De prijs per vierkante meter per maand is dus €22,49.

Voor een grotere opslagruimte betaalt u bij Opslag Berkelland €140,00 per maand. Deze ruimte heeft afmetingen van 609 x 244 x 259 centimeter (lengte x breedte x hoogte), met een oppervlakte van ongeveer 14,86 m2. Dit komt neer op een prijs van €9,42 per vierkante meter per maand.

Als u ervoor kiest om een opslagcontainer van ons te huren en deze op locatie te laten plaatsen in Aalten, betaalt u slechts €100,00 per maand. Dezelfde oppervlakte van 14,86 m2 wordt gehanteerd, waardoor de prijs per vierkante meter uitkomt op €6,73.

Kies vandaag nog voor het huren van een voordelige opslagbox in of nabij Aalten. Onze opbergmogelijkheden zijn niet alleen voordelig, maar ook nog eens netjes, droog en beveiligd.

Opslagruimte Aalten