Opslagruimte huren nabij Winterswijk

Een opslagruimte huren in Winterswijk of omgeving? Voor het huren van een kleine of grote opslagcontainer (20ft) bent u bij Opslag Berkelland aan het juiste adres. Wij verhuren kleine opbergcontainers, die een afmeting hebben van 2x2x3 meter. Deze containers staan in onze verwarmde, geïsoleerde en droge hal.

Onze hal is voorzien van camerabewaking (24/7) en er is een laad- en losdock met heftruck beschikbaar voor onze huurders. Zowel zakelijke als particuliere huurders zijn van harte welkom om een opslagruimte nabij Winterswijk te huren.

Naast de kleine opbergruimte kunt u bij ons terecht voor de grotere 20ft opslagcontainer. Deze grote opslagcontainer staat binnen in onze hal of kunt u bij u op locatie laten plaatsen. De afmetingen bedragen 606x244x259 centimeter, waardoor u deze opslagbox gemakkelijk voor uw gehele inboedel of huisraad kunt gebruiken.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Voordelen van onze box verhuur nabij Winterswijk

Kiest u voor een opslagbox bij Opslag Berkelland, dan geniet u van een aantal voordelen:  

  • Onze opslagcontainers zijn voorzien van twee afsluitbare deuren
  • Met degelijk hang- en sluitwerk voor de beveiliging van uw goederen
  • Voorzien van ventilatiesleuven
  • Met oprijplaat, waardoor u gemakkelijk naar binnen kunt met een steekwagen of palletwagen
  • Heftruck met laad- en losdock aanwezig
  • 24/7 camerabewaking
  • Opslag Berkelland beschikt over een geïsoleerde, droge en verwarmde hal
  • Eenvoudig online te bestellen en te betalen: daarna sleuteloverdracht op afspraak
  • Gezien onze centrale opslaglocatie in Eibergen, zijn wij vanuit Aalten, Lochem, Lichtenvoorde en Winterswijk gemakkelijk te bereiken.

7 dagen per week toegang tot uw opslagcontainer

Gaat u verbouwen en wilt u uw inboedel tijdelijk beveiligd opslaan? Maak gebruik van onze handige opslagmogelijkheden. Huurt u een opslagruimte in onze hal, dan heeft u 7 dagen per week toegang tot uw ruimte. Met uw alarmtag heeft u elke dag toegang tussen 8:00 en 21:00. Bent u een nieuwe huurder, dan is toegang alleen op afspraak mogelijk.

Sommige mensen vinden het prettiger om hun inboedel of andere spullen dicht bij huis of in de buurt van hun kantoorlocatie op te slaan. De container plaatsen wij gratis bij u thuis (binnen een straal van 15km rondom de Venneslatweg 12 te Eibergen.

Een opslag nabij Winterswijk huren?

Bestel en betaal uw container direct via onze website. Heeft u vragen over onze opslagmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via 0545-474009.

Opslagruimte Winterswijk