Opslagruimte huren nabij Lochem

Gaat u verhuizen of verbouwen in het mooie Lochem? Voor een opslagruimte nabij Lochem kunt u bij Opslag Berkelland terecht. Wij bieden opslagmogelijkheden in onze droge, verwarmde en geïsoleerde hal, maar u kunt ook een opslagbox bij u op locatie laten plaatsen.

Onze hal is voorzien van camerabeveiliging (24/7) en is verwarmd, maar als dit niet nodig is, dan kunt u kiezen voor een opslagruimte op locatie. Sommige mensen vinden het ook wat prettiger dat hun huisraad, meubelen of andere goederen in de buurt blijven. Uiteraard zijn al onze opbergcontainers voorzien van degelijk hang- en sluitwerk.

Opslag Hal Verwarmd Opslag Berkelland

Een geïsoleerde, droge en verwarmde hal

Camerabewaking 24/7

24/7 camerabewaking

Laad- en Losdock Opslag Berkelland

Laad- end losdock
met heftruck aanwezig

Welke opslagmogelijkheden bieden wij?

Een opslagruimte nabij Lochem huren? Wij bieden drie oplossingen:

Kiest u voor een opslagcontainer in onze droge, geïsoleerde en verwarmde hal? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze heftruck met laad- en losdock. Verder heeft u 7 dagen per week toegang tot onze opslag, uiteraard met behulp van een alarmtag. Uw opslagbox is tussen 8:00 en 21:00 toegankelijk. Zowel particulieren als zakelijke huurders kunnen bij ons terecht voor een tijdelijke opslagruimte nabij of in Lochem.

Bescherm uw meubelen of goederen

Via onze website bestelt u onze verhuismiddelen gemakkelijk online, zoals grote verhuisdozen en verhuisdekens. Zo blijven al uw spullen mooi en raken ze niet beschadigd tijdens de verhuizing of gedurende de opslag van uw huisraad. Gemak dient de mens!

Kosten opslagbox nabij of in Lochem huren

De kosten voor een kleine opslagbox per vierkante meter per maand bij Opslag Berkelland bedragen €22,49. Deze opbergcontainer heeft afmetingen van 2x2x3 meter (lengte x breedte x hoogte), wat resulteert in een oppervlakte van 4m2.

Voor een grote opslagruimte betaalt u echter veel minder per vierkante meter. Bij Opslag Berkelland bedraagt de huur van een grote opslagcontainer (binnen) €9,42 per vierkante meter per maand.

Als u ervoor kiest om een opslagcontainer te huren in Lochem en deze op locatie te plaatsen, zijn de kosten nog lager. Voor slechts €6,73 per vierkante meter per maand kunt u al een opslagbox in Lochem huren bij Opslag Berkelland.

Opslag in Lochem huren: online bestellen en betalen

Heeft u vragen over onze opslagmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Het bestellen van een opslagruimte nabij Lochem kunt u gemakkelijk via onze website doen. Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen, maken we een afspraak voor de sleuteloverdracht. 

Bij de sleuteloverdracht is het belangrijk dat u de bevestiging, uw identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) bij u heeft. De sleutel wordt – uit veiligheidsoverwegingen – alleen meegegeven aan de persoon die de bestelling heeft geplaatst.

Opslagruimte Lochem

Gezien onze centrale opslaglocatie in Eibergen, zijn wij vanuit Lochem, Neede, Lichtenvoorde, Aalten en Winterswijk gemakkelijk te bereiken.